Wie zijn wij?

Nieuws
Met Egalsoft naar Disneyland Parijs!
Lees verder
Nieuwe rayon indeling vertegenwoordigers
Lees verder
Bosgoed Zomeractie
Lees verder
Wijziging organisatie Bosgoed
Lees verder

Bosgoed Groothandel b.v. is een dynamisch bedrijf in woning, projekt en meubelstoffeerdersbenodigdheden. Tot onze klanten behoren woning & projectinrichters, parketspeciaalzaken, gordijnateliers, free-lancestoffeerders & meubelstoffeerders. 

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Deventer. Daarnaast hebben wij een afhaalmagazijn in Heerenveen en Assen.

Al onze klanten kunnen putten uit een voorraad van meer dan 15.000 artikelen. Het merendeel van onze artikelen is rechtstreeks via onze website te bestellen. De overige artikelen, alsmede specials kunnen als vanouds door middel van fax, e-mail of telefoon besteld worden.

Bosgoed Groothandel b.v. is een servicegericht, kwalitatief & doortastend bedrijf die in staat is 98% van het totale assortiment binnen 24 uur door geheel Nederland te leveren.

Wij onderscheiden ons door onze "no nonsense" mentaliteit, door met respect onze relaties en ons personeel te benaderen en door bijna alle goederen met eigen vervoer uit te leveren.

Voor vragen e.d. kunt u terecht bij onze vertegenwoordigers die elk een eigen rayon beheren. In nauwe samenwerking met de verkoop binnendienst kunnen zij u in de meeste gevallen een pasklaar antwoord geven. Tevens is het mogelijk om aan uw binnen/buitendienstmedewerkers verkoopondersteuning en trainingen te geven, eventueel op eigen locatie.

Uiteraard beschikt Bosgoed Groothandel b.v. over een eigen inkoopafdeling die zowel de nationale als internationale markt scherp in de gaten houdt. Dit geeft ons de mogelijkheid om altijd snel en accuraat in te springen op trends en nieuwe ontwikkelingen.

 

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. 
Bosgoed Groothandel levert niet aan particulieren.